dijous, 17 de maig del 2012

Activitats esportives a la badia de Pollença

Avui ens tocava matí d'aventures. Tot i que la temperatura havia baixat més de quatre graus durant la nit, hem mantingut l'activitat triple: kaiak, escalada i tir amb arc.

Al principi la badia de Pollença estava bastant tranquil·la, però el temps va anar canviant i vam haver de suspendre l'activitat de kaiak després de la primera sortida dels navegants. Feia fred i les onades batien amb força contra les roques. Per això vam decidir canviar l'activitat de kaiak per una altra que també ha tingut molt d'èxit: els nens han pogut fer rappel, i han fet descensos per la muntanya com uns autèntics ninjes!

La resta d'activitats: tir amb arc i escalada han estat tan divertides com sempre.En el tir amb arc, han acabat tots els nens pintats com els indis... i el Martí i la Clemen també s'han endut la seva ració de pintura.

En l'activitat d'escalada, fins i tot alguns agosarats s'han atrevit a fer el pi de cara cap avall i han saludat els companys. Altres, han ballat "perreo-perreo" quan estaven al cim i uns altres havien d'explicar un bon acudit abans de poder baixar... Així que alguns han estat força estona amunt. La Laura Moreno ens ha obsequiat amb la cançó de Price Tag des del cim.






















Encara que costi de creure és el mateix lloc de la badia abans que el vent fos fort i les onades grans, la qual cosa va provocar que busquessin refugi a la Serra de la Victòria.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada